Garantie si Retur

Garantie:

Garantie 24 luni de la data facturii pentru persoane fizice.

Garantie 12 luni de la data facturii pentru persoane juridice.

Pentru o parte dintre produsele vandute de CEVINDEMAZI vei primi certificat de garantie emis de producator sau distributor in format tiparit. Il gasesti in cutia produsului sau lipit pe exteriorul cutiei. Pastreaza certificatul pentru a beneficia de garantie.Pentru aceste produse se acorda garantie numai daca vin insotite de Certificatul de garantie si factura , pentru anumite produse garantia este de 1 an la Persoane fizice si 6 luni persoane juridice.


Pentru trimiterea unui produs in garantie este necesar sa ne contactezi telefonic/e-mail si iti vom trimite un curier pentru ridicarea produsului. Pentru produsele ce necesita service in primele 30 de zile de la primirea comenzii transportul va fi suportat de catre CEVINDEMAZI SRL. Dupa aceasta perioada taxa de transport pentru trimiterea produsului la service va fi suportata de catre client. Transportul pentru returnarea produsului din service va fi suportat de CEVINDEMAZI SRL.Pentru a beneficia de garantie, Clientul are urmatoarele obligatii:

 • -produsul sa fi fost cumparat de la cevindemazi.ro si folosit numai in scopul pentru care a fost conceput;
 • -sa respecte instructiunile de folosire si sa utilizeze produsul conform instructiunilor impuse de producator;
 • -sa pastreze certificatul de garantie sau  documentul fiscal cu care a cumparat produsul ;
 • -sa pastreze ambalajul original si toate accesoriile care au venit in acesta, si sa le livreze impreuna cu produsul in garantie.

Locul prezentarii pentru a putea beneficia de garantie este cel specificat pe factura. In afara cazului in care este specificat altfel, costul transportului este suportat de Client.

Cauze de pierdere a garantiei:

 • -avarii sau deteriorari mecanice;
 • -expunere excesiva la radiatii solare;
 • -lipsa sau modificarea seriei aparatului;
 • -modificari ale produsului;
 • -defectarea produsa ca urmare a nerespectarii instructiunilor de utilizare, transport, manipulare si instalare prevazute in manualul de utilizare;
 • -deteriorarea mecanica provocata prin lovirea aparatului sau deteriorarea marcajului cu modelul si seria aparatului;
 • -inundarea, incendierea, expunerea la soare, descarcari electrice, modificari sau instalari necorespunzatoare, interventii neautorizate;
 • -distrugerea circuitelor interne din cauza socurilor.

Cevindemazi.ro nu ofera garantii Clientilor:

 • -in cazul in care produsul achizitionat nu este potrivit cerintelor sau asteptarilor Clientilor;
 • -dupa expirarea perioadei pentru care Vanzatorul ofera garantie produsului;
 • -in cazul in care inlocuirea produselor sau a componentelor neconforme este imposibil de asigurat, inclusiv ca urmare a lipsei utilajelor sau a tehnologiei aferente.

Toate celelalte prevederi cuprinse in legislatia in vigoare, referitoare la garantarea produselor vandute, sunt valabile. Drepturile Clientilor sunt cele prevazute in legislatia in domeniu. Garantia nu se extinde asupra eventualelor daune cauzate de folosirea produsului.

Produse cu certificat de garantie emis de producator


Pentru o parte dintre produsele vandute de CEVINDEMAZI vei primi certificat de garantie emis de producator sau distributor in format tiparit. Il gasesti in cutia produsului sau lipit pe exteriorul cutiei. Pastreaza certificatul pentru a beneficia de garantie.

Daca produsul se defecteaza in perioada de garantie, reparatia iti este asigurata de reteaua de service autorizat a producatorului/ distribuitorului, in centrele specificate in certificat. Trebuie doar sa trimiti produsul defect la cel mai apropiat centru de service mentionat in certificat, iar acesta va prelua intreaga responsabilitate a rezolvarii garantiei.

Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.


POLITICA DE RETUR

 

Daca esti nemultumit de produsele cumparate de la  cevindemazi.ro  si vrei sa renunti la cumparare si implicit sa primesti banii inapoi, poti sa aplici pentru procedura de retur a produselor in maxim 14 zile lucratoare, conform dispozitiilor Ordonantei de Guvern nr.130/2000, privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.

Termenul de 14 zile lucratoare prevazut pentru exercitarea acestui drept incepe sa curga:

            a) pentru produse, de la data primirii lor de către consumator;

            b) pentru servicii, din ziua încheierii contractului;

Prin contract la distanta se intelege contractul de furnizare de produse sau servicii incheiat intre un comerciant si un consumator, in cadrul unui sistem de vanzare organizat de catre comerciant, care utilizeaza in mod exclusiv, inainte si la incheierea acestui contract, una sau mai multe tehnici de comunicatie la distanta.

Dreptul de retur in 14 zile lucratoare se adreseaza doar clientilor care au achizitionat produse online de pe site-ul www.cevindemazi.ro

Clientul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, în termen de 14 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv.

Conform Ordonantei nr. 130/2000 consumatorul este raspunzator de achitarea cheltuielilor aferente returnarii produselor catre comerciant.

 

Dreptul de renuntare la cumparare nu se aplica in cazul persoanelor juridice.

Rambursarea sumelor se va face in cel mult 30 de zile de la data denuntarii contractului de catre consumator.

Conform dispozitiilor Ordonantei nr. 130/2000, consumatorul nu poate denunta unilateral urmatoarele tipuri de contracte, cu exceptia cazurilor in care partile (consumatorul si comerciantul) au convenit altfel:

   a) contracte de furnizare de servicii a caror executie a inceput, cu acordul consumatorului, inaintea expirarii termenului de 14 zile lucratoare;

   b) contracte de furnizare de produse sau servicii al caror pret depinde de fluctuatiile cursurilor pietei financiare care nu pot fi controlate de comerciant;

   c) contracte de furnizare a unor produse executate dupa specificatiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate, precum si a acelora care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid;

   d) contracte de furnizare a inregistrarilor audio, video sau a programelor informatice, in cazul în care aceste inregistrari sau programe informatice au fost desigilate de catre consumator;

   e) contracte de furnizare a ziarelor, periodicelor, jurnalelor magazin;

   f) contracte de servicii de pariuri sau loterii;

IN CAZUL IN CARE PRODUSUL  RETURNAT AFOST FOLOSIT SI PREZINTA UZURA ,CEVINDEMAZI SRL POATE SA OPREASCA PANA LA 50% DIN SUMA PENTRU ADUCEREA PRODUSULUI LA STAREA INITIALA 

 

Pentru orice detalii sau neclaritati privind returnarea produselor va rugam sa ne contactati pe email  shop@cevindemazi.ro sau la numarul de telefon 0774512448